Direct contact? Bel: 06 - 224 472 44

HomeWerkwijze

Mijn werkwijze

Houd het helder: dat motto hanteer ik niet alleen bij het schrijven van goede teksten, maar ook in mijn werkwijze.

Even voorstellen

Leg je een offerteaanvraag bij me neer, dan neem ik eerst contact met je op om alle benodigde input te verzamelen. Eén telefoontje is vaak al genoeg, maar ik trakteer je graag op een kop koffie als je de tijd hebt. Goed om elkaar te leren kennen. Daarna zorg ik dat je de offerte snel in je mailbox krijgt. Die is gebaseerd op een urencalculatie en een uurtarief van 72,50 euro. 

MachteldSchrijft houdt van helder

Aan de slag

Als je met me in zee gaat, maken we samen een scherpe, maar realistische planning. Vervolgens ga ik aan de slag. Ik ben flexibel en gewend aan het werken met deadlines. Ik houd je op de hoogte van de voortgang en overleg met je over tussenproducten.

Het eindproduct

Ik houd me altijd aan afspraken en deadlines. Op de afgesproken datum krijg je het eerste concept aangeleverd. Natuurlijk mag je daar nog een slag over slaan. De eindversie maak ik daarna zo snel mogelijk voor je in orde. 

Meerwaarde

Kwaliteit staat voor mij voorop. Ik denk graag met je mee. Met meer dan 20 jaar ervaring in de communicatie en marketing weet ik precies hoe je goede, doelgroepgerichte teksten maakt. Ook heb ik ervaren designers, webbouwers, maar ook andere tekstschrijvers in mijn netwerk, waar ik altijd een beroep op kan doen.

Word jij mijn volgende opdrachtgever? Laten we snel kennis maken!

Neem contact met mij op