Direct contact? Bel: 06 - 224 472 44

HomeCommunicatieadvies

Hart voor communicatie

Van het genereren van free publicity tot het communiceren van een nieuwe vorm van dienstverlening: je kunt me met een gerust hart op verschillende communicatievraagstukken inzetten. Daarbij maak ik graag gebruik van mijn adviesvaardigheden, inlevingsvermogen en organisatietalent. En… van mijn talent voor het schrijven van heldere, doelgroepgerichte content. Dat spreekt!

MachteldSchrijft voor communicatieadvies of tijdelijke ondersteuning

Ik versterk graag tijdelijk je team

Het kan zijn dat je tijdelijk versterking nodig hebt. Er is iemand met zwangerschapsverlof, uitgevallen wegens ziekte, of er lopen gewoonweg te veel grote projecten tegelijk. Op dat soort momenten kan ik snel bijspringen om de drukte op te vangen. 

Allround communicatieadviseur

Ik heb meer dan 20 jaar als allround communicatieadviseur gewerkt. Een nieuwe huisstijl of website lanceren. Producten en diensten vermarkten. Events organiseren. Nieuwe medewerkers helpen werven. Zomaar een greep uit de vele projecten die in die jaren zijn voorbijgekomen. Ik heb veel ervaring met interne communicatie en verandertrajecten, en weet daarbij de belangen van de verschillende stakeholders binnen en buiten de organisatie altijd goed in het oog te houden.

Meer weten?

Snel communicatieadvies nodig? Of op zoek naar een interim-communicatieadviseur? Ik ga graag met je in gesprek om te kijken hoe ik je team tijdelijk kan versterken...

Neem contact met mij op