Direct contact? Bel: 06 - 224 472 44

HomeTeksten op maat

Voor elke schrijfklus een tekst op maat

Je werkt bij een grote organisatie, een klein bedrijf of je bent een enthousiaste eenpitter. Je wil je schrijfklus helemaal uitbesteden of hebt behoefte aan een flinke redactieslag. Met mijn ruime schrijfervaring kan ik je altijd snel helpen.

Een blog, nieuwsbrief, aanbesteding, folder, persbericht, websitetekst of artikel nodig? Ik weet overal een goede tekst van te maken. Een tekst die prettig wegleest en helemaal op jouw doelgroep is toegeschreven. Een tekst die staat als een huis, zowel inhoudelijk als grammaticaal.

Bij MachteldSchrijft kun je met elke denkbare schrijfklus terecht.

Tekstschrijver die van puzzelen houdt

Het schrijven van een goede tekst is als het oplossen van een puzzel. Zeker als je complexere materie moet omzetten in een tekst die voor iedereen begrijpelijk is. Ik houd ervan die puzzel te ontrafelen, en ben pas tevreden als alles helemaal klopt. Als de tekst logisch in elkaar zit, vlot wegleest en ook nog eens de betreffende doelgroep weet aan te spreken.

Schrijven is communiceren

Met je teksten communiceer je, maar dat is lang niet altijd zo eenvoudig als het klinkt. Want wat wil je nou precies overbrengen bij je doelgroep, hoe verwoord je dat het best, en sla je daarbij wel de juiste toon aan? Ik denk graag met je mee. Door mijn jarenlange ervaring als communicatieadviseur weet ik precies hoe je een tekst maakt die jouw doelgroep niet alleen informeert, maar ook raakt, inspireert en tot actie aanzet.

Meer weten?

Snel een goede tekst nodig of eerst nader kennismaken? Laten we samen kijken wat ik voor je kan doen.

Neem contact met mij op