Direct contact? Bel: 06 - 224 472 44

HomeReferenties

Referenties

Jochum Jarigsma | VerkoopResultaat.nl

"Machteld tovert mijn input altijd om tot superfijne blogs en rake posts. Met net nog die mooie twist of pakkende kop. Behalve dat ze goed kan schrijven en altijd kwaliteit levert, is het ook fijn samenwerken met Machteld. Ze heeft gevoel voor humor, denkt altijd met je mee en zet vaak net dat stapje extra."    
maart 2022

Anita Schimmel | Directeur Stichting Bratelle

"Machteld heeft de teksten van onze Bratelle website echt een professionele make-over gegeven. Machteld is vriendelijk, bescheiden en ze kan goed luisteren. Ze toont zich erg betrokken en komt altijd haar afspraken na. We hebben heel plezierig samengewerkt met Machteld." 
januari 2022

Charlotte van Bodegom | Directeur welzijn en hulpverlening Humanitas Rotterdam 

"Het is fijn samenwerken met Machteld. Met haar 'blik van buiten' kijkt ze kritisch maar altijd constructief mee en geeft ze - gevraagd en ongevraagd - feedback. Op een aantal aanbestedingen is ze op die manier van grote meerwaarde voor ons geweest. Machteld werkt snel, is duidelijk in haar communicatie en levert goede teksten die altijd to the point zijn." 
oktober 2021

Elke Louwers | Interim manager publiek domein 

"Machteld is superprofessioneel. Ze schrijft en redigeert niet alleen, maar denkt inhoudelijk mee op een adviserende manier. Ze maakt zich een onderwerp snel eigen. De communicatie verloopt heel soepel en snel. Daarnaast is ze heel aardig, dat maakt het samenwerken nog veel gemakkelijker."
september 2021

Bettina Gelderland | Tekstbureau Omnibee

"Machteld en ik zijn zussen, en nu ook concullega’s en zakelijke partners. Dat bevalt prima. Machteld denkt altijd mee. Ze schrijft vlot, komt haar deadlines na en let op de kleinste details. Daarom zet ik haar graag in voor het betere redactiewerk. Daarnaast hebben we samengewerkt aan een aantal grote klussen met een krappe deadline. Ideaal! Wat mij betreft werken we nog lang zo samen."
september 2021

Annika Sunnanväder & Eurico Pacheco | Epago

After examining our business in garden architecture thoroughly, Machteld wrote all the texts for our new website. It’s nice working with Machteld. She delivers quality, meets her deadlines and communicates well. We are very pleased with the end result: epago.swiss 
augustus 2021

Bram van Schaik | Managing Director Insights Division Kantar Nederland

"Ik heb jarenlang met veel plezier met Machteld samengewerkt. Ze is een goede professional die weet hoe communicatie werkt. Daarbij maakte ze met haar scherpe pen (secuur, maar vlot en kernachtig) vaak het verschil in onze interne en externe communicatie. Ook op persoonlijk vlak is het fijn schakelen met iemand die proactief meedenkt en gevraagd en ongevraagd adviseert en met nuttige feedback komt. Altijd constructief en eerlijk."
mei 2021